Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-08-2014 22:14

HAFİK MYO YURT ARAYIŞINDA…

Prof. Dr. Baktır, Belediye Başkanı İlhan'dan erkek öğrenciler için yurt olarak kullanılmak üzere bina istedi.

HAFİK MYO YURT ARAYIŞINDA…

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunun (MYO) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır, C.Ü. Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürü Orhan Önem, MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İbrahim İşcan ve diğer yetkililer Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan'ı ziyaret etti.

Baktır, ziyarette yaptığı konuşmada, erkek öğrenciler için yurt binası arayışında olduklarını belirterek, bu konuda İlhan'dan destek istedi.

Baktır, "Meslek Yüksekokulu için Hafikli iş adamı Nurettin Koçak tarafından yaptırılan 318 kişilik yurdun inşaatı tamamlanıncaya kadar geçici olarak kullanmak üzere bina arayışındayız. Önceden belirlediğimiz bir iki boş bina var. Şartları uyun binalardan birini yurt olarak kullanmayı düşünüyoruz" dedi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürü Orhan Önem ziyarette yeni kayıt yaptıracak öğrencileri mağdur etmeyeceklerini ve KYK olarak desteklerini sunacaklarını ifade etti.

İlhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Meslek Yüksekokulumuza yardımcı olabilmek için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" ifadesini kullandı.

Baktır, İlhan, Bozpolat, Önem ve diğer yetkililer daha sonra, Hafik Belediyesinin eski otel binasını ve boş durumdaki adliye lojmanlarını gezdi.

AdminAdmin