Gündem
Giriş Tarihi : 30-08-2014 20:24

ÖZNUR ÇALIK ARTIK GENEL BAŞKAN YARDIMCISI…

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Halkla İlişkilerden Sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

ÖZNUR ÇALIK ARTIK GENEL BAŞKAN YARDIMCISI…

 

Milletvekili Çalık bugün koltuğu devir alırken, şu açıklamalarda bulundu.

“Yeni Türkiye’nin inşasında bu görevi şahsıma layık gören Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’ na teşekkürlerimi sunuyorum.

Sayın  Salih Kapusuz başkanımın siyasi tecrübelerinden çok şey öğrendim. Başkanıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Partimin değerli kurucularına, her kademedeki teşkilat mensuplarına, Malatya il başkanım nezdinde Malatya teşkilat mensuplarına, benim için her zaman ayrı bir yeri olan ve Milletvekili olarak temsil etmekten büyük onur ve gurur duyduğum Malatyalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Yeni görevim için tebriklerini ileten Milletvekili arkadaşlarıma, Belediye Başkanlarıma, tüm dostlara ve partimin mensuplarına teşekkür ediyorum.

 

Yeni görevimi tebrik ederek, başarı temennisinde bulunan Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş'a ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Timurtaş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevimi tebrik ederek, başarı temennisinde bulunan Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş'a ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Timurtaş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bizde Egemen Gazetesi Ailesi olarak ÖZNUR ÇALIK’ı kutlar, yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz.

 

 

AdminAdmin