Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 20-09-2014 11:09

ÜNİVERSİTENİN ULAŞIM SORUNU TARİH OLUYOR...

Sivas Belediyesi her geçen gün toplu taşımda yaşanan sıkıntıları çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla yeni Fadlum Köprüsünün faaliyete geçmesiyle birlikte halk otobüslerinin toplanma merkezi de artık üniversite olacak.

ÜNİVERSİTENİN ULAŞIM SORUNU TARİH OLUYOR...
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileriyle ulaşımda yaşanan sıkıntıları yerinde inceledi.



Üniversitede halk otobüslerinin toplanma alanında öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Özaydın, ulaşımda yaşanan aksaklıkların büyük bölümünün çözüldüğünü ifade ederek, her mahalleden direkt üniversiteye otobüs seferlerinin düzenleneceğini söyledi.



Öğrencilerin artık iki vasıta değiştirmek zorunda kalmayacağını sözlerine ekleyen Özaydın, “Halk otobüslerinin işleyiş tarzını yakından izlemek ve özellikle öğrencilerimizin bu alanda rahat bir şekilde şehre gidebilmelerini sağlamak üzere buradayız. Öğrencilerimiz bu dönem ulaşım anlamında daha iyi bir eğitim-öğretim dönemi yaşayacaklar” dedi.

Meclis üyesi Erdoğan Yuvacı ise yapımına başlanan yeni Fadlum Köprüsü tamamlandıktan sonra ulaşım sıkıntısının büyük ölçüde çözüleceğini kaydederek, “Ayrıca, bütün mahallelere sefer düzenleyen araçlarımızın toplanma merkezini üniversite yapacağız. Tüm otobüsler üniversitemizde toplacak. Artık ulaşım sorunu kalmayacak” şeklinde konuştu.



Gezi ve incelemelerde öğrencilerin fikirlerini dinleyerek sohbet etme imkânı bulan Başkan Yardımcısı Özaydın, öğrencilerin sorunlarının dikkate alındığını söyleyerek çözüm odaklı bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.
AdminAdmin