Spor
Giriş Tarihi : 21-09-2014 22:51

SİVASSPOR TARAFTARINA ÖZEL KREDİ KARTI

Sivasspor ile İş Bankası arasında imzalanan protokolle, Sivasspor taraftarına özel kredi kartı çıkarıldı.

SİVASSPOR TARAFTARINA ÖZEL KREDİ KARTI

Sivasspor 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirilen tanıtım töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz daha önce İş Bankası ile iş birliği yapıldığını belirterek, "Anadolu Sigorta'nın haricinde maksimum kart anlaşması yapacağız. İş Bankası'na teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 1 yıldır çalışma örneği gösteriyoruz. Takımımıza önemli katkıda bulunuyorlar. Maksimum karta taraftarımızın da ilgisiyle daha önemli gelirler elde edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

İş Bankası Kayseri Bölge Müdürü İbrahim Karadeniz ise Sivasspor taraftarlarına özel kart çıkarttıklarını belirterek, "Bankamız, Sivasspor taraftarına yeni bir kredi kartı çıkarmıştır. Sivasspor'un renkleri kırmızı beyazla tasarlanmış İş Bankası Sivasspor Maksimum Kart ile Sivasspor taraftarları Maksimum Karta sunulan avantajlarından yararlanacak hem de yaptıkları harcama üzerinden Sivasspor'a katkı sağlayacaklar. Yapılan iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Otyakmaz ve İşbankası Kayseri Bölge Müdürü Karadeniz birbirlerine Sivasspor atkısı hediye ederek Sivasspor Maksimum Kart ile basın mensuplarına poz verdi.

AdminAdmin