Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 29-09-2014 23:21

SİVAS BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NE KİTAP BAĞIŞI...

Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğretim gören öğrencilerin kullanımı için 3600 kitap bağışlayacak. Kitapların bağışı Başkan Aydın’ın katılımı ile gerçekleştirilecek. Kitaplar da İlahiyat Fakültesi, Dil ve Edebiyat Fakültesi ve Tarih bölümü öğrencilerine hitap eden çalışmalar olacak

SİVAS BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NE KİTAP BAĞIŞI...
Kitaplardan oluşan numune setleri bugün Üniversite yönetimini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın tanıttı. Özaydın’a Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürü Ahmet Dağüstü eşlik etti. 
 

Rektör Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret eden Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın Belediyenin kitap desteğini anlattı ve ilk numuneleri Kocacık’a hediye etti. Özaydın ziyarette yaptığı konuşmada; “Üniversitemizle her alanda olduğu gibi kültür alanında da işbirliği içerisindeyiz. Eğitim Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde ilimizin hem kültür hem de bilimsel çalışmalarına ışık tutacak 7 kitaptan oluşan bir set oluşturduk, bu kitapları size takdim etmek amacıyla buradayız” ifadelerini kullandı. 

 
Belediye Başkanı Sami Aydın’ın da katılımıyla üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizim kullanabilmeleri amacıyla kitap bağışında bulunacağız diyen Başkan Yardımcısı Özaydın, “İlahiyat Fakültesine 700 kitap, çağdaş Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne 2440 ve Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümüne 520 kitap olmak üzere 3660 kitap üniversitemize kazandırılmış olacak” dedi.
 

Rektör Kocacık’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye Başkan Yardımız Ahmet Özaydın beyin şahsında, Başkan Aydın’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Üniversitemize en büyük katkı yapan kuruluşlardan birisi belediyemiz bu vesile ile kitap bağışı içinde teşekkür ediyorum. İşbirliğimiz bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek ulaşımdan kültüre kadar her alanda belediyemizden destek alıyoruz bundan çok mutluyuz ve her konuda üniversite olarak belediyemizin yanındayız” ifadesini kullandı.
 
 
Başkan Yardımcısı Özaydın ve beraberindeki heyet daha sonra Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Hüseyin Yılmaz, Sami Hizmetli, Genel Sekreter Prof Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcıları Sami Bozpolat ve Raci Kılavuz ile Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Sabri Erturhan’ı makamında ziyaret ederek kültürel çalışmaları takdim etti.   
 



AdminAdmin