Spor
Giriş Tarihi : 15-10-2014 18:31

SİVASSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIRLANIYOR

Sivasspor, Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken kırmızı-beyazlı futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi.

SİVASSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIRLANIYOR

Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Manuel Da Costa ve Aatıf, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı bir grup taraftar izledi.

Antrenmen sırasında Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Carlos, "Beşiktaş kaliteli bir kadroya ve teknik direktöre sahip. Güzel bir maç olacak. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Maçtan puan veya puanlarla döneceğiz." dedi.

Takımla antrenmanlara başlayan Aatif'ın Beşiktaş maçında sahada olamayacağını belirten Carlos, "Sakatlığından dolayı antrenman eksiği var. Beşiktaş maçında oynamayacak ama Çaykur Rizespor maçına hazır olacak" diye konuştu.

AdminAdmin