Spor
Giriş Tarihi : 19-10-2014 21:54

SİVAS'TA AMATÖR MAÇTA OLAY

Zara Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor arasında oynanan maçta, tribünlerden atılan cisimler nedeniyle kadın yardımcı hakem ve 3 taraftar yaralandı.

SİVAS'TA AMATÖR MAÇTA OLAY


Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Zara Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor arasında oynanan maçta, tribünlerden atılan cisimler nedeniyle kadın yardımcı hakem ve 3 taraftar yaralandı.

 

Zara Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi takımın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın ikinci yarısında konuk ekip 3 gol, ev sahibi takım ise 1 gol buldu.

 

Maçın uzatma dakikalarında tribünlerden atılan taş, yardımcı hakem Tülay Ceylan'ın omzuna isabet etti. MKE Kırıkkalespor taraftarlarının bulunduğu tribünden atıldığı iddia edilen taşla yaralanan ve sağlık ekiplerince sedyeyle hakem odasına götürülen Ceylan'ın tedavisi burada yapıldı.

 

Bu sırada iki takım taraftarlarının birbirlerine attıkları plastik sandalye ve cisimler nedeniyle 71'li Gençler Kırıkkalespor Taraftar Derneği Başkanı Erdal Aydın ve 2 taraftar yaralandı. Zara Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar ayakta tedavi edildi.

 

 

Polisin müdahalesiyle yatıştırılan olayların ardından devam eden maç, 3-3 sona erdi.

AdminAdmin