Sivas
Giriş Tarihi : 23-10-2014 23:09

SİVAS'TA OYUNCAK SİLAH İLE GASP YAPAN ZANLILAR YAKALANDI

Sivas'ta yol verme yüzünden tartıştıkları Mahmut S.'yi oyuncak tabanca ile kovalayıp otomobilinden çantasını alan 26 yaşındaki S.D. ile 15 yaşındaki M.C. polis tarafından yakalandı.

SİVAS'TA OYUNCAK SİLAH İLE GASP YAPAN ZANLILAR YAKALANDI

Olay 19 Ekim günü akşam saat 21.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde meydana geldi. Trafikte karşılaşan S.D. ile Mahmut S. yol verme yüzünden tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce S.D. yanında bulunan M.C. ile birlite araçtan inerek Mahmut S.'yi dövdü. S.D. daha sonra üzerinde bulunan oyuncak tabanca ile Mahmut S.'yi kovalamaya başladı. S.D.'den kaçarak kurtulan Mahmut S. polisi arayarak yardım istedi.

Polisler ile birlikte olay yerine tekrar gelen Mahmut S. bıraktığı 58 AC 359 plakalı otomobilin içinde 200 lira para ve iş evrakları bulunan çantasının olmadığını fark etti. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir inceleme başalttı. Kavga sırasında olay yerinden geçen belediye halk otobüsünün içinde bulunan kamerayı inceleyen ekipler şüphelilere ait aracın plakasını tespit etti. Kısa süreli takipten sonra şüpheliler yakalandı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheliler ifadelerinde Mahmut S.'ye ait çantayı kent dışarıda bir yerde yaktıklarını söyledi. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

AdminAdmin