Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 02-11-2014 23:14

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VASATI AŞAMADI…

Bölgesel ligde (Bal) Aksaray Sanayispor ligde 7. Hafta mücadelesinde Sivas temsilcisi Cumhuriyet Üniversitesi ile Dağılgan stadında karşı karşıya geldi.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VASATI AŞAMADI…


Bölgesel ligde (Bal) Aksaray Sanayispor ligde 7. Hafta mücadelesinde Sivas temsilcisi Cumhuriyet Üniversitesi ile Dağılgan stadında karşı karşıya geldi.

SANAYİSPOR CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNE PATLADI

Sanayispor:3   Cumhuriyet Ünv:0            

Bölgesel Amatör ligde (Bal) Sanayispor  ligde 7. Hafta mücadelesinde   Sivas temsilcisi Cumhuriyet Üniversitesi ile Dağılgan stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Gaziantep bölgesinden hakem Bilgin Budumlu yönetti. Sanayispor için kritik önem taşıyan mücadelede  futbolseverler yoğun ilgi göstererek takımlarını yalnız bırakmadı. Aksaray Sanayispor’da teknik patron İsa Doğan kadroda adeta devrim yaptı ve genç oyunculardan kurulu kadro ile maça başladı.

Karşılaşmaya Sanayispor fırtına gibi başladı. Maçın henüz  4. Dakikasında Osman Bayrak’ın  sol taraftan ceza sahasına gönderdiği orta şut karışımı şutu direk ağalarla buluştu. Aksaray Sanayispor  kritik maçta genç oyuncusu ile 1-0 öne geçti. Erken bulduğu golle oyunda bütün kontrolünü ele alan siyah beyazlı takım 17 .dakikada kaptan Hayrettin Ateş sahne aldı. Ceza alanından gönderdiği enfes şut ile takımını rahatlattı. 2-0

Skor olarak iyice rahatlayan Aksaray Sanayi spor farkı açmak için ataklarına devam etti. Rakibine büyük baskı kuran  Sanayispor 35. Dakikada Osman Bayrak’ın sol taraftan  adrese teslim ortasında aynı güzellikte kafayı vuran  Orhan Dalgıç farkı 3’çe çıkaran gole imzasını attı. 3-0 ilk yarıda farkı yakalayan siyah beyazlı temsilcimizin 1 topuda direkte patladı. Karşılaşmanın ilk devresinde  Aksaray Sanayispor soyunma odasına 3-0’lık  skorun rahatlığı ile girdi.

Karşılaşmanın ikinci devresine Sanayispor yine etkili başladı. Konuk ekip Cumhuriyet Üniversitesi ise vasatı aşamadı. Sanayispor karşısında hiç bir varlık gösteremeyen Cumhuriyet Üniversitesi  kendi yarı alanından çıkmakta güçlük çekti.

İkinci devre gelişen Sanayispor ataklarında farkın açılmasına direkler engel oldu. Siyah beyazlı 3 topu direkten patladı. Maçın son saniyelerinde ise konuk ekibin bir şutu direkten oyun alanına döndü. Maçın bitiş düğdü ile Aksaray Sanayispor bölgesel ligde sezonun ilk galibiyetini farklı elde etti. Küme hattında bulunan Cumhuriyet Üniversitesipor’u taraftarının önünde 3-0 mağlup ederek hem puanını 4’e çıkarttı hem de rakibini iyice ateşe attı. Maç sonunda Sanayisporda büyük sevinç yaşandı. Teknik patron İsa Doğan haklı bir galibiyet elde ettiklerini ve haftalardır yaşadıkları şansızlığa son verdiklerini ve   farklı galibiyeti kazanan bütün oyuncularına teşekkür etti.

AdminAdmin