Spor
Giriş Tarihi : 04-11-2014 16:16

SİVASSPOR, ESKİŞEHİRSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Sivasspor, Spor Toto Süper Ligin 9. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maça hazırlanıyor.

SİVASSPOR, ESKİŞEHİRSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR


Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Roberto Carlos, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rakipleri Eskişehirspor'un birçok maçını izlediğini ve iyi bir takım olduğunu belirten Carlos, "Bizim de galibiyetlere artık yeniden dönmemiz gerekiyor. Bu yüzden bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Geçmişle ilgili çok fazla bir şey söylemeye gerek yok artık galibiyet dönemini başlatmak istiyoruz. Bunun için oyuncularımızla sürekli konuşuyoruz, kendilerine güvenmeleri için, saha içerisinde daha çok bir ve bütün olmaları için her zaman konuşuyoruz" diye konuştu.Sivasspor'un zorlu bir dönemden geçtiğini ifade eden Carlos, bütün sorumluluğun kendisinde olduğunu belirtti. Bu süreçte eleştiri noktasında futbolcuların değil, kendisinin muhatap alınmasını isteyen Carlos, "Çünkü ben oyuncu arkadaşlarımdan daha deneyimliyim, daha uzun süre futbolda bulundum ve hayatımda birçok zorlu dönemde mağlubiyet dönemleri de geçirdim" dedi.Ligde alt sıralardan kurtulmak için Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini dile getiren Carlos, "Hayatımda bu geçirdiğimiz dönemden daha zorlu dönemlerde geçirdim. İnanın o geçirdiğim günlerin yanında (bugünler) hiçbir şey. O yüzden futbolcularımız, sorumluluklarını alıp sahaya çıksın ve rahat olsunlar yeterli" şeklinde konuştu. 

 

İdmanTeknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve açma germe hareketleriyle başladı. Koşu ve kondisyon çalışmasının adından idman, yarı sahada teke tek maçla devam etti.İbrahim Toraman, sakatlığı nedeniyle idmanı koşuyla tamamladı; Hakan Arslan ise salonda çalıştı. Sen de Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat ve dernek yöneticileri, antrenman öncesinde, teknik direktör Carlos'a çiçek verdi ve başarılar diledi.

AdminAdmin