Gündem
Giriş Tarihi : 12-05-2021 18:54

Epsileli: “Gelecekte daha güzel günleri hep beraber yaşamak dualarımla”

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal EPSİLELİ yazılı bir bayram mesajı yayınladı.

Epsileli: “Gelecekte daha güzel  günleri hep beraber yaşamak dualarımla”

Epsileli mesajında; “Kıymetli Vatandaşlarımız;

Aziz milletimizin en önemli hasletlerinden birisi de şüphesiz bayramlara verdiği önemdir. Bizler Millet olarak Tarih boyunca bayramları her zaman coşkuyla kutladık ancak bu zor dönemler  sebebiyle bayramlarımızı  sevdiklerimizden ayrı geçirmek zorunda kalsakta inşallah en kısa zamanda Ülkemizin feraha çıkacağı ve kıymeti dahada farkedilen  bu özel günlerimizi tekrar yanyana sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel kutlayacağımız günler Gelecektir.

Bu vesileyle öncelikle  bu Vatan uğruna canlarını vermiş Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kıymetli ailelerinin ,ayrıca kovit nedeniyle vefat eden yurttaşlarımızın ailelerinin ,bu zor süreçte en büyük destekçimiz olan değerli  Sağlık Çalışanlarımızın ve tüm Dünyada seslerini duyurmaya çalışan zulüm altındaki Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik ediyor,Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmeyi Yüce Rabbimden temenni ediyorum”

Gelecekte Daha Güzel  Günleri Hep Beraber Yaşamak Dualarımla.

Bayramınız Kutlu Olsun” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin