Sivas
Giriş Tarihi : 06-07-2021 05:49

Sivas CHP İl örgütünde yöneticilik yapan biri Özgür Özel’i tanımıyor ise durum çok VAHİM!

Bilindiği üzere, 2 Temmuz Sivas Katliamı’nın 28. yıl dönümünde...

Sivas CHP İl örgütünde yöneticilik yapan biri Özgür Özel’i tanımıyor ise durum çok VAHİM!


Bilindiği üzere, 2 Temmuz Sivas Katliamı’nın 28. yıl dönümü anısına Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Milletvekilleri Servet Ünsal, Nihat Yeşil, Orhan Sarıbal, Burhanettin Bulut, Yüksel Mansur Kılınç, Kadim Durmaz, Sevda Erdan Kılıç, Ulaş Karasu, Parti Meclisi Üyeleri Gökhan Günaydın ile Pınar Uzun, YDK üyesi Gülşah Deniz Atabay ile Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka katılmıştı.

Geçmişte Sivas’ta İl Genel Meclisi üyeliği yapmış olan ve şuanda  CHP il Başkan Yardımcısı olarak sözde görev yapan Sırrı (Karasu) Cihangiroğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak; “Genel Başkan Yardımcımız Özgür Özel beye başarılar” ifadelerine yer vererek Özgür Özel ile birlikte çektirdiği bir fotoğraf paylaştı.

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Uzm. Oğuz Demirkaya, Cihangiroğlu’nun 250 küsür kişi tarafından beğenilen ve 9 kişi tarafından yorum yapılan bu paylaşımı sonrasında ilgili paylaşıma bir yorum daha yaparak; “Sırrı bey herşey iyi güzelde ! Benim dayımın hısmı Özgür Özel ne zaman Genel Başkan Yardımcısı oldu? Onu anlayamadım !... Vatandaş kırmızı plakalı makam aracıyla geziyor!?  Sizde Sivas'ta İl Başkan Yardımcılığı yapıyorsunuz, doğru mu?” dedi.

Demirkaya ayrıca diğer hesablarından; “CHP Sivas İl Başkan Yardımcısı Sırrı (Karasu) Cihangiroğlu, Özgür Özel'in partisinde ne görevde bulunduğunu bilmiyor!... Allah bu partiye gönül verenlere, oy verenlere yardım etsin!...” paylaşımında bulundu.

Sivas’ta CHP İl örgütünde yöneticilik yapan, İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde  bulunan Sırrı (Karasu) Cihangiroğlu gibi başka yöneticilerin bulunup bulunmadığı, bulunuyor ise bu kadrolar ile CHPnin Sivas’tan bundan sonra  Milletvekili çıkartacağı ise mümkün görülmüyor!

İŞTE O PAYLAŞIM:

AdminAdmin